Reality idnes

Články

Vilapark Jesenice - luxusní bydlení pro náročné

Obec Jesenice se nachází jen kousek od hlavní metropole, což z ní dělá velice lukrativní lokalitu pro rodinné bydlení. Aktuálně je to kupříkladu developerský projekt Vilapark Jesenice, který doslova překypuje nabízeným luxusem.

 

Až 18 propracovaných vil umístěných v poklidné části může zhmotňovat sen o útulném a komfortním bydlení. Objekty, které jsou zhotovovány ve třech velikostních variantách, jež se odlišují vnitřním prostorem a uspořádáním.

  • Velikosti vil od 205 m2 do 210 m2
  • Terasa o ploše 9 m2 součástí každého domu
  • Pozemky o rozloze 701 m2 až 786 m2

Nízkoenergetické bydlení se vším všudy

Přednosti této vilové zástavby tkví především ve špičkovém provedení rodinných budov. Není to jen zajímavá architektonická stránka s řadou prosklených ploch. Důležitá je hlavně volba přírodních materiálů, které se promítají do nízkých provozních nákladů na domácnost.

S energetickou úsporností samozřejmě souvisí i volitelné položky, jako jsou solární panely nebo zelené střechy, jež vám umožní dokonale splynout s přírodou.

Základem vnitřních prostor jsou značkové spotřebiče, které jsou doplněny designovým nábytkem a dalšími nadstandardními prvky.

Jesenice a její blízké okolí

Co se týče obce, naleznete v ní naprosto vše, co je třeba k plnohodnotnému a modernímu životu. Od základní občanské vybavenosti, přes sportovní zařízení, hřiště, až po mateřskou školku, základní školu nebo poštu a lékárnu.

I samotné okolí je připraveno nabídnout vám spokojené žití.

  • Zámek Průhonice
  • Golf Štiřín
  • Nákupní centrum Chodov
  • Aquapark Čestlice

Díky vynikající dopravní dostupnosti se do centra Prahy dostanete v průběhu několika minut, ať už je to automobilem nebo autobusem.

Zvolte si Vilapark Jesenice za své budoucí bydlení, které se zároveň stane velice výhodnou investicí.

Cookies a Seznam cookies, E-mail: info@online-reality.cz, Telefon: +420 277 271 848

O portálu: hledáte nový byt či dům? Pak využijte našeho online realitního hledače. Zaměřujeme se na reality v Praze a okolí a denně přidáváme nové nabídky. Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Poradíme Vám jak hledat levné reality Praha.

Rychlá navigace: Nové byty Praha - Prodej bytů Praha - Novostavby Praha - Pronájem bytů Praha - Domy na prodej Praha - Pronájem domů Praha - Bezrealitky Praha - Bytové projekty Praha - Byty Praha bez realitky - Podnájem Praha - Prodej nemovitostí bez realitky - Reality bez realitky - Finep družstevní bydlení

TOPlist

0.005 sec
Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.