Hagibor

Články

Projekt Ecocity II vám nabídne dokonalý způsob bydlení

Nebuďte skromní, pokud jde o výběr budoucí bytové jednotky. Lpěte na vysokém standardu vybavení. Dejte si záležet na volbě samotné lokality a přihlížejte také k vynikajícím stavebním materiálům, jež mají ryze ekologický charakter.

Zaměříte-li se na vše zmíněné, vyjde vám bezpochyby developerský projekt Ecocity II, který představuje druhou úspěšnou etapu rodinného bydlení. To má mimochodem velice příjemné parametry.

  • 66 bytových jednotek
  • Velikosti bytů od 48 m2 do 119 m2
  • Dispozice 2+kk až 4+kk

Touto malou ochutnávkou však novodobé obydlí pouze začíná.

Kvalita a luxus na pohled

Vnější plášť tří bytových objektů představuje pozoruhodné architektonické dílo. Minimální provozní náklady vám mohou oproti běžnému standardu ušetřit až 85%. Těšit se můžete na ty nejmenší detaily, jako rekuperace tepla, systém řízeného větrání, moderní výtah nebo LED osvětlení ve společných prostorách.

Do přilehlé zeleně kolem domu lze nakukovat prostřednictvím prostorných lodžií nebo z praktických předzahrádek, jež se nachází v přízemí. Za výhodných cenových podmínek si lze přikoupit také podzemní garážové stání.

Co se týče interiéru, je třeba počítat s patřičným nadstandardem, který představují například dýhované dveře, keramická dlažba a obklady nebo dřevěná podlaha. Bytový luxus, jenž potěší svobodné jedince i rodiny s dětmi.

Lokalita Praha 10 – Malešice

Vylezete-li před moderní bytový komplex, jistě budete potěšeni velkou spoustou zeleně, která je doplněna bezpečným zázemím pro děti. Nedaleko domů se nachází autobusové nebo tramvajové zastávky. Využít lze i stanice metra A – Želivského, odkud se do centra metropole dostanete v průběhu deseti minut.

Vynikající je také občanská vybavenost, které není možné cokoliv vytknout.

  • Obchodní centrum Flora a místní supermarkety
  • Banky, pošta, lékař
  • Vzdělávací zařízení
  • Restaurace

Opomíjeno samozřejmě není na důležitý sport, kterému se lze věnovat hned v několika sportovních areálech, jako je Třebešín nebo Hector. Zaplavat si můžete v nedalekém plaveckém bazénu, popřípadě lze dát přednost službám Wellness hotelu Step.

Cookies a Seznam cookies, E-mail: info@online-reality.cz, Telefon: +420 277 271 848

O portálu: hledáte nový byt či dům? Pak využijte našeho online realitního hledače. Zaměřujeme se na reality v Praze a okolí a denně přidáváme nové nabídky. Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Poradíme Vám jak hledat levné reality Praha.

Rychlá navigace: Nové byty Praha - Prodej bytů Praha - Novostavby Praha - Pronájem bytů Praha - Domy na prodej Praha - Pronájem domů Praha - Bezrealitky Praha - Bytové projekty Praha - Byty Praha bez realitky - Podnájem Praha - Prodej nemovitostí bez realitky - Reality bez realitky - Finep družstevní bydlení

TOPlist

0.004 sec
Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.