Reality idnes

Články

Podolské schody

Koncem roku 2015 bude na Praze 4 – Podolí dokončen rezidenční projekt Podolské schody, na kterém se podílí developerská společnost Crestyl spolu s architekty ze studia Chmelař. Součástí rezidence jsou dva bytové domy, které svým budoucím majitelům nabídnou luxusní bydlení s neodolatelným výhledem na Vltavu.

Celkem 22 bytů se nachází ve dvou bytových domech rezidence Podolské schody. Bytové jednotky o rozloze od 75 m2 do 180 m2 nabídnou svým majitelům dostatek prostoru, ovšem zároveň bude zachováno soukromí a útulnost domova. Z bytů, které jsou dispozičně členěny od menších 1+kk až po prostorné 5+kk, si vyberou jak jednotlivci či páry, tak i početnější rodiny s dětmi.


Originální bydlení s výhledem na Vltavu

Architekti ze studia Chmelař navrhli moderní bydlení s nadstandardním vybavením. Zároveň však nezapomněli na to, že domov je tam, kde se cítíme nejlépe, a proto jsou byty praktické a pohodlné. I přes jejich prostornost, nezapomněli klást důraz na útulnost prostředí.

Originální koncept a design umocňuje už jen nepřekonatelný výhled na Vltavu a její okolí, který vám zpříjemní každé romantické posezení.

Na budoucí majitele bytů v rezidenci Podolské schody také čeká 34 parkovacích míst. Už nikdy tak nebudete muset zdlouhavě jezdit a hledat volné parkoviště. Rezidence Podolské schody jsou dokonalým bydlením pro všechny, kteří chtějí od života více.

Do centra Prahy tramvají za deset minut

Lokalita Praha 4 – Podolí je atraktivním místem pro život v naší metropoli. Nachází se zde vše od výborné občanské vybavenosti, až po bezproblémovou dopravní dostupnost. Využít můžete metro, autobus nebo tramvaj, díky které jste z nedaleké zastávky Podolská vodárna v centru města za deset minut.

Sportovci jistě nepohrdnou cyklostezkou vedoucí podél břehů řeky Vltavy a i milovníci kolečkových bruslí si skvěle zajezdí na místní bruslařské dráze.

Samozřejmostí jsou v Podolí také mateřské a základní školy, obchody, úřady, pošta a restaurace či kavárny. Míst kam zajít na dobré jídlo a pití je tak v okolí skutečně mnoho.

 

Cookies a Seznam cookies, E-mail: info@online-reality.cz, Telefon: +420 277 271 848

O portálu: hledáte nový byt či dům? Pak využijte našeho online realitního hledače. Zaměřujeme se na reality v Praze a okolí a denně přidáváme nové nabídky. Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Poradíme Vám jak hledat levné reality Praha.

Rychlá navigace: Nové byty Praha - Prodej bytů Praha - Novostavby Praha - Pronájem bytů Praha - Domy na prodej Praha - Pronájem domů Praha - Bezrealitky Praha - Bytové projekty Praha - Byty Praha bez realitky - Podnájem Praha - Prodej nemovitostí bez realitky - Reality bez realitky - Finep družstevní bydlení

TOPlist

0.007 sec
Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.