Hagibor

Články

Nový projekt na Praze 4 - Modřanský háj

Pokoušíte se najít ideální ubytování pro svoji rodinné příslušníky? Objíždíte libovolné inzeráty a místa, jež by prakticky skloubila dostatek soukromí s vhodnou dostupností? Potom nemusíte vyhledávat, protože unikátním řešením bude právě stavební projekt Modřanský háj.

Praktické bytové jednotky k prodeji, jež vám toho mají mnohé, co prezentovat. Skloubení unikátnosti, vynikajícího vzhledu a prvotřídního komfortu. Kvantum bytových jednotek, které se liší především svou velikostí a situováním a dozajista i nákupní cenou.

Unikátní bytový komplex Modřanský háj , který svými předpoklady dokáže uspokojit opravdu všechny náročné zákazníky a zájemce o bydlení. Z pohledu samotné polohy vám bude naděleno maximální dostupnosti, ať už se jedná o školy, prodejny s libovolným sortimentem, zdravotnictví nebo kulturní a hudební zázemí. To ocení samozřejmě všichni, kdo se touží během velice nepatrné chvilky dopracovat ihned do centra všeho života.

Modřanský háj nabízí především byty, které jsou vykonstruovány s přihlédnutím k novodobým architektonickým vlnám. V závislosti na zvolené velikosti bytu se můžete oddávat dostatku místa a také špičkového vybavení. Natěšit se můžete ve své podstatě i na plnohodnotné dovybavení samotných bytů, které zhmotňují dokonalé podlahy, prvotřídní hygienické prostory, ať už si vyberete verzi 1+kk nebo 5+kk. Každý byt je plně nachystán pro rychlé využívání a hlavně dovybavení vámi poptávanými prvky. Mezi ty nejdůležitější se řadí například linka do kuchyně.

Vyberte si nejenom unikátní a zbrusu nové byty, užijte i varianty špičkové investice do luxusně a kvalitě vybudované stavby, která neztratí na svojí hodnotě. Užijte neopakovatelné možnosti, zabydlet se v krásném a prvotřídním prostředí a dopřejte si jednu z velikánských bytových jednotek s příjemným výhledem.

Napsali o nás: http://www.novebytyvpraze.eu/bydleni-na-dobre-adrese-modransky-haj

Cookies a Seznam cookies, E-mail: info@online-reality.cz, Telefon: +420 277 271 848

O portálu: hledáte nový byt či dům? Pak využijte našeho online realitního hledače. Zaměřujeme se na reality v Praze a okolí a denně přidáváme nové nabídky. Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Poradíme Vám jak hledat levné reality Praha.

Rychlá navigace: Nové byty Praha - Prodej bytů Praha - Novostavby Praha - Pronájem bytů Praha - Domy na prodej Praha - Pronájem domů Praha - Bezrealitky Praha - Bytové projekty Praha - Byty Praha bez realitky - Podnájem Praha - Prodej nemovitostí bez realitky - Reality bez realitky - Finep družstevní bydlení

TOPlist

0.006 sec
Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.