Hagibor

Články

Bydlení v alejích

Developerský projekt Bydlení v alejích patří mezi vyhlášené právě díky svému situování a celkovému zpracování. Novodobý způsob bydlení, který je promyšlen do toho nejmenšího detailu. Šest třípodlažních objektů je toho jednoznačným důkazem.

Moderní architektura, nízké energetické nároky a řada nadstandardních prvků, které jsou buď v ceně, nebo za příplatek.

Jak vypadá moderní obydlí v Nových Říčanech?

Dokonale. Tak nějak lze charakterizovat vnitřní uspořádání bytových jednotek, kterých je zde více, než dost. Díky bohatému dispozičnímu členění od 1+kk do 6+kk si na své přijde skutečně každý.

  • 47 bytů + 8 mezonetů + 4 studia
  • Velikosti bytových jednotek od 30 m2 do 173 m2
  • Součástí bytů jsou balkony nebo terasy

Ideální základ, na kterém se dá velice příjemně stavět. A to především v oblasti vnitřního vybavení, jež je skutečně nadstandardní. Dýhované interiérové dveře, laminátové plovoucí podlahy nebo kvalitní sanitární technika včetně značkových obkladů.

Tím to však nekončí. Za nízký příplatek lze získat také sklepní kóji nebo podzemní garážové stání, včetně toho venkovního.

Bydlení v alejích se stává snem mladých, ale i postarší občanů, jež zde mohou naleznout dostatek klidu a vlastního soukromí.

Lokalita Nové Říčany

Přepychovou vzhledovou stránku bytových jednotek dohání i samotné prostředí kolem. Jako naprostý základ lze zmínit dvě bezpečná dětská hřiště. Ochuzeni ale nebudete ani o spoustu zeleně, jež vybízí k relaxaci a ke sportovním aktivitám. Ty lze mimochodem absolvovat i v různých spolcích.

K pohodlnému nakupování vám poslouží například Obchodní centrum Lihovar. Za kulturou zase vyrazíte do centra Na Fialce. Ve výčtu občanské vybavenosti by však šlo pokračovat.

  • Mateřská a základní škola včetně gymnázia
  • Restaurace a kavárny

Moderní Bydlení v alejích vám mimochodem zajistí i krátkou a pohodlnou cestu do centra metropole, kde se můžete oddávat pracovním i zábavným činnostem.

Podlehněte kouzlu tohoto osobitého příbytku, který lze nyní pořídit za velice zajímavých finančních podmínek.

Cookies a Seznam cookies, E-mail: info@online-reality.cz, Telefon: +420 277 271 848

O portálu: hledáte nový byt či dům? Pak využijte našeho online realitního hledače. Zaměřujeme se na reality v Praze a okolí a denně přidáváme nové nabídky. Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Poradíme Vám jak hledat levné reality Praha.

Rychlá navigace: Nové byty Praha - Prodej bytů Praha - Novostavby Praha - Pronájem bytů Praha - Domy na prodej Praha - Pronájem domů Praha - Bezrealitky Praha - Bytové projekty Praha - Byty Praha bez realitky - Podnájem Praha - Prodej nemovitostí bez realitky - Reality bez realitky - Finep družstevní bydlení

TOPlist

0.006 sec
Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.