Hagibor

Články

Residence Výhledová

Jak již samotný název tohoto developerského projektu prozrazuje, těšit se můžete na překrásný výhled na pražské panorama. Tím však luxusní bydlení v solitérních komplexech pouze začíná. V každém ze tří objektů je umístěno pět bytových jednotek, které nabízí spoustu prostoru a soukromí.

  • Dispozice 2+kk až 4+kk
  • Velikosti bytů od 68,68 m2 do 120 m2

Chybět vám ale nebudou ani nebytové prostory, popřípadě sklep, zimní zahrada a vlastní rozlehlá terasa.

Ekologická výstavba domu

Moderní architektura ve svahu se pojí s použitím aktuálních technologických postupů výstavby, které přináší nízké energetické náklady. Počítat tedy můžete se zajímavými provozními výdaji za domácnost.

Moderní technologie Smart Home

Součástí každého nadčasově koncipovaného bytu je i systém Smart Home, který vám prostřednictvím tabletu a mobilního telefonu umožňuje vzdálené řízení domácnosti.

  • Klimatizace
  • Topení
  • Alarm
  • Žaluzie a mnohé další

K naprostým samozřejmostem patří i luxusně vybavený interiér v decentním a neutrálním duchu, jež vás nebude omezovat v zařizování jednotlivých místností. Vybírat si můžete ze značkových doplňků, které se honosí špičkovou kvalitou.

Těšit se můžete kupříkladu na biokrb, saunu nebo whirpool vanu, kde si dopřejete vynikající relaxace.

Vyřkne-li se pojem Residence Výhledová, není to pouze nadčasové a luxusní bydlení. Je to především výjimečná lokalita v ulici Výhledová, která byla takto pojmenována zcela právoplatně. Z bytových objektů se vám totiž dostane skutečně ojedinělého a výjimečného výhledu na údolí nad Vltavou, včetně Vyšehradu.

Zázemí jen kousek od domu

Těšit se samozřejmě můžete na bohatou občanskou vybavenost, která se rozprostírá v krátké dojezdové vzdálenosti od vaší budoucí nemovitosti. Je to řada služeb, jež můžete využívat v hojném množství.

  • Školy a školky
  • Restaurace a bary
  • Sportovní zařízení a areály
  • Knihovny
  • Úřady a mnohé další

Příroda hned za domem

Co by to však bylo za poklidné a romantické bydlení, kdybyste v rámci něho neměli dostatek klidu a zeleně. O tu se může postarat například Prokopského nebo Dalejské údolí. Nedaleko jsou také Dívčí hrady, kam se můžete vydat s celou svojí rodinou.

Dokonalé propojení občanské vybavenosti a přírody uvnitř hlavní metropole.

Snadná a rychlá doprava

Pakliže k přepravě budete využívat vlastní automobil, přesunete se na Jižní spojku za 5 minut a do centra Prahy asi za 15 minut. Stejné je to ale i s hromadnou dopravou, kterou tvoří jak tramvajová zastávka opodál, tak nedaleké Smíchovské nádraží.

Více o projektu: http://www.online-reality.cz/novostavby/266/residence-vyhledova

Cookies a Seznam cookies, E-mail: info@online-reality.cz, Telefon: +420 277 271 848

O portálu: hledáte nový byt či dům? Pak využijte našeho online realitního hledače. Zaměřujeme se na reality v Praze a okolí a denně přidáváme nové nabídky. Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Poradíme Vám jak hledat levné reality Praha.

Rychlá navigace: Nové byty Praha - Prodej bytů Praha - Novostavby Praha - Pronájem bytů Praha - Domy na prodej Praha - Pronájem domů Praha - Bezrealitky Praha - Bytové projekty Praha - Byty Praha bez realitky - Podnájem Praha - Prodej nemovitostí bez realitky - Reality bez realitky - Finep družstevní bydlení

TOPlist

0.005 sec
Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.