Reality idnes

Články

Malý háj - již čtvrtá etapa v prodeji

Společnost Finep je úspěšným realizátorem developerských projektů. Mezi její velká stavební díla patří bezpochyby Malý háj, který se aktuálně nachází ve čtvrté fázi navazující na předchozí žádané budovy.

Prostřednictvím jediného bytového domu s označením C2 vzniklo 70 bytů rozložených do sedmi podlaží, včetně podzemního garážového stání. To je mimochodem k dispozici také před samotným objektem.

Kvalitní bydlení s moderní architekturou

Vnější část bytového domu je protnuta hlavně novodobými designovými styly, které se týkají i balkonů, lodžií nebo střešních teras. Ve vysoké kvalitě jsou zhotoveny společné prostory, včetně interiérů bytových jednotek.

  • Velikosti podlahových ploch 27 m2 až 120 m2
  • Dispozice bytů 1+kk až 4+kk

Naprostým standardem je například keramická dlažba RAKO, podlahové krytiny Barkotex nebo interiérové dveře Sapeli.

Malý háj IV v dokonalé lokalitě

Popisovaný developerský projekt se nachází na velice přínosném místě na Praze 10, konkrétně mezi částmi Dolní Měcholupy a Štěrboholy.

Ideální místo plné zeleně, jež je zprostředkováno nejenom u domu, včetně dětského hřiště, ale také kousek opodál. Typickým příkladem je přírodní park Hrušov nebo rybník Slatina.

Rozhodnete-li se věnovat sportovním aktivitám, nabídka je jistě bohatá.

  • Cyklostezky pro kola a in-line brusle
  • Moderní sportovní areál s umělým povrchem a tenisovými kurty
  • Golf Hostivař

Občanská vybavenost, jak se patří

Projekt Malý háj IV je cílen tak, aby budoucím rezidentům nechybělo skutečně nic. Je to kupříkladu Hobby centrum, nákupní areál Europark, ale i místní základní nebo mateřská škola, včetně restaurací a dalších služeb.

O snadnou a rychlou dopravní dostupnost se postará zastávka autobusu vzdálená jen několik kroků od bytového domu. Praktická je i pražská výpadovka pro jízdu automobilem.

Cookies a Seznam cookies, E-mail: info@online-reality.cz, Telefon: +420 277 271 848

O portálu: hledáte nový byt či dům? Pak využijte našeho online realitního hledače. Zaměřujeme se na reality v Praze a okolí a denně přidáváme nové nabídky. Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Poradíme Vám jak hledat levné reality Praha.

Rychlá navigace: Nové byty Praha - Prodej bytů Praha - Novostavby Praha - Pronájem bytů Praha - Domy na prodej Praha - Pronájem domů Praha - Bezrealitky Praha - Bytové projekty Praha - Byty Praha bez realitky - Podnájem Praha - Prodej nemovitostí bez realitky - Reality bez realitky - Finep družstevní bydlení

TOPlist

0.005 sec
Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.