Reality idnes

Články

Luxusní bydlení v krásné lokalitě nabízí projekt Nad Přehradou II

Hledáte nové bydlení v Praze? A slyšeli jste již o druhé etapě projektu Nad Přehradou? Bytový dům nabízí k prodeji 48 nových bytů o dispozicích od 1+kk až po luxusních 5+kk. Prodej jednotlivých bytů byl již zahájen! Proto neváhejte a vyberte si ten Váš! Bydlení Nad Přehradou II developerské společnosti FINEP je situován v krásné lokalitě Praha 10 – Hostivař. Nedaleko projektu je Hostivařská přehrada, kde naleznete mnoho relaxačních a odpočinkových zón. Vybrat si můžete také ze široké nabídky sportovního vyžití. Nachází se zde fotbalové a golfové hřiště, squash, plavecký bazén a mnoho dalšího. Samozřejmostí je také veškerá občanská vybavenost. Volné chvíle si můžete zpříjemnit v kavárnách, restauracích, barech nebo můžete vyrazit do nedaleko vzdáleného Europarku a koupit si něco pěkného.

Projekt Nad Přehradou II má také výbornou dopravní dostupnost. Na nejbližší autobusovou zastávku se dostanete za pouhé 2 minutu a autobus vás za několik minut odveze na nejbližší stanici metra Skalka nebo Háje. V lokalitě je také situováno nádraží Hostivař.

Prohlédněte si fotogalerii první etapy:

     

Investujte do své budoucnosti!

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a vyberte si z nabízených bytů. Zárukou kvality je prověřená developerská společnost FINEP, která se specializuje na moderní bydlení v atraktivních pražských lokalitách. Proč se rozhodnout pro koupi bytu v projektu Nad Přehradou II? Protože pořizovací cena bytu je velmi zajímavá, lokalita Hostivař je dynamická a rychle se rozvíjející, kvalita bydlení je dána prověřeným developerem a navíc máte možnost výhodnějšího sjednání doplňkových služeb (pojištění, právní konzultace, internetové připojení a další).  Nepropásněte tuto jedinečnou nabídku a investujte do svého bydlení!

Pro více informací navštivte webové stránky projektu: www.bydleninadprehradou.cz

 

Zdroj: http://www.bytyprodejpraha.cz/clanky/druha-etapa-projektu-nad-prahradou-ii-zahajena

Cookies a Seznam cookies, E-mail: info@online-reality.cz, Telefon: +420 277 271 848

O portálu: hledáte nový byt či dům? Pak využijte našeho online realitního hledače. Zaměřujeme se na reality v Praze a okolí a denně přidáváme nové nabídky. Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Poradíme Vám jak hledat levné reality Praha.

Rychlá navigace: Nové byty Praha - Prodej bytů Praha - Novostavby Praha - Pronájem bytů Praha - Domy na prodej Praha - Pronájem domů Praha - Bezrealitky Praha - Bytové projekty Praha - Byty Praha bez realitky - Podnájem Praha - Prodej nemovitostí bez realitky - Reality bez realitky - Finep družstevní bydlení

TOPlist

0.003 sec
Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.