Hagibor

Články

Luxusní bydlení – projekt Kejřův Park

S nadšením byste si zajistili nové bydlení, jež bude nejenom praktické a nadčasové, ale i vhodně umístěné? Řadíte se mezi milovníky přírodních krás, poklidných lokalit a obrovského nadstandardu, jež je vykoupen opravdu jedinečnými cenami? Pak Vás určitě osloví developerský projekt v Praze 9 – Hloubětíně, který nese výstižný název Kejřův Park.

Developerský projekt, na jehož plánech a výstavbách se podíleli profesionální specialisté z patřičných oborů, jejichž dílo, je daleko více, než skvostné. Hned pět monstrózních a mnoha patrových budov Vám předkládá zcela odlišné byty, pokud jde o samotné rozměry. Každý z nabízených bytů se pyšní buď zahrádkou či velikým balkónem, jehož prostory určitě dozajista efektivně využijete. Těšit se ostatně můžete na zábavná hřiště, luxusní minigolf nebo vlastní pláž a nepřetržitou ochranu těchto objektů.

Nové byty Praha 9 ale vyberete také kvůli zcela odlišným věcem, jako je veliký prostor a exkluzivní design obytných komplexů. Výjimečné je hlavně ono jedinečné, dech beroucí a výjimečné prostředí, v němž může být Vaše budoucí ubytování situováno. Zajímavostí je bezpochyby obrovský rybník a všudypřítomné lesy. Nezaměnitelná idyla, kterou můžete prožívat přímo v hlavním městě.

I přes jedinečný klid a přínosnou izolovanost budete mít zabezpečenu velmi špičkovou dopravní dostupnost a především vzdálenost, od hlavního centra, kde budete za pouhých 15 minut. Každý tak může stmelit pohodlné a útulné bydlení, s výjimečným kulturním životem v těsné blízkosti. V produktové nabídce pozbývá pouze pár zajímavých a dokonalých bytů, neváhejte a rychle volejte. Prožívejte svůj život v překrásné přírodě a stejně tak mějte na dosah paže kterékoliv firemní, pohybové a zábavní aktivity. Projděte si projekt Kejřův Park a neuvěříte svým očím.

Napsali o nás: http://www.novebytyvpraze.eu/vyjimecne-bydleni-projekt-kejruv-park

Cookies a Seznam cookies, E-mail: info@online-reality.cz, Telefon: +420 277 271 848

O portálu: hledáte nový byt či dům? Pak využijte našeho online realitního hledače. Zaměřujeme se na reality v Praze a okolí a denně přidáváme nové nabídky. Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Poradíme Vám jak hledat levné reality Praha.

Rychlá navigace: Nové byty Praha - Prodej bytů Praha - Novostavby Praha - Pronájem bytů Praha - Domy na prodej Praha - Pronájem domů Praha - Bezrealitky Praha - Bytové projekty Praha - Byty Praha bez realitky - Podnájem Praha - Prodej nemovitostí bez realitky - Reality bez realitky - Finep družstevní bydlení

TOPlist

0.005 sec
Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.